KATOILLE

IDEAterrazas® erbjuder dig de bästa mobila eller fasta taken, med högkvalitativa material och utmärkt professionalism. Vi arbetar med den ledande tillverkaren av aluminium- och trätak, och erbjuder den bästa produkten tillsammans med den bästa servicen för takinstallation.

Nedan hittar du ett brett utbud av exempel på våra mobila eller fasta takprodukter, perfekta för att skapa eller utöka nya utrymmen i ditt hem, restaurang eller lokaler så att du kan njuta av din terrass , uteplats, trädgård, vind, restaurang, rekreationsområde etc. hela året utan att utföra någon form av byggnadsarbete och med ytbehandlingar som erbjuder bästa kvalitet och hållbarhet. Till toppen kan vi leverera fasta eller mobila tak för praktiskt taget alla applikationer.

Våra mobila och fasta takkonstruktioner är gjorda av de bästa slitstarka materialen. Vi erbjuder 3 års garanti på material (struktur, aluminium och trä ingår). Ring oss bara för en professionell konsultation för att hitta den bästa möjliga lösningen för dina behov. För ytterligare information, vänligen kontakta oss nu.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN SOITAMME SINULLE.